مشاوره حقوقی رایگان - شرط بندی

سلام حساب بانکی من بسته شده لطفا راهنمایی کنید که سریعترین راه برای رفع مسدودی چی هست و به کجا مراجعه کنم؟
ممنون

پاسخ ها :

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

به بانک مراجعه بشه مرجع دستور دهنده که حسابتون مسدود شده مشخصه یا از دادگاه یا از اجرای ثبت بابت بدهی یا مهریه

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

از طریق دادستانی و مراجعه به سایت معرفی شده اعلام موارد خواسته شده اقدام نمایید

سجاد امیرحسنی

جناب آقای سجاد امیرحسنی :

با سلام
با استعلام از بانک توقیف کننده حساب مرجع صادر کننده دستور را شناسایی و حضورا پیگیری نمایید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
سامانه ثنا ثبت‌نام کنید و از طریق سایت دادستانی اطلاعات خود را وارد کنید
می توانید با دادستانی تماس بگیرید یا حضورا پیگیری کنید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

علت مسدودی را از شعبه ای که مسدودکردن بپرسید تا مرتفع شود

علی زارع آب باریک

جناب آقای علی زارع آب باریک :

با سلام از بانک بخواهید مرجع دستور مسدودی را اعلام وسپس پیگیری کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

با استعلام از بانک توقیف کننده حساب مرجع صادر کننده دستور را شناسایی و حضورا پیگیری نمایید.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
ابتدا از‌بانک بپرسید از چه مرجعی دستور مسدودی صادر شده است

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

سلام به شعبه ای که حساب رو مسدود کرده حضوری مراجعه نماید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

از طریق دادستانی فضای مجازی تهران پیگیری نمایید

ستاره قلی پور ملکشاه

سرکار خانم ستاره قلی پور ملکشاه :

سلام به دادستانی مراجعه کنید معمولا برای بار اول تعهد میگیرند

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام باید به داستانی مراجعه نمایید در سایت قمار اینترنت ثبت نام کنید سامانه ثنا باز کنید منتظر ابلاغ باشید