مشاوره حقوقی رایگان - رفع مسدودی عابر بانک

سلام برای رفع مسدودی عابر بانک علت عضو سایت شرط بندی بودم عابرم مسدود شده کجا و چه جوری باید رفع مسدودی کنم

پاسخ ها :

سجاد امیرحسنی

جناب آقای سجاد امیرحسنی :

با سلام
با مراجعه به بانک شماره نامه و مرجع صدور نامه را دریافت و از طریق سایت پلیس فتا و مرجع قضایی دستور دهنده پیگیری نمایید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
سامانه ثنا ثبت‌نام کنید و منتظر تماس یا ابلاغ دادسرا باشید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما مرتکب جرم قماربازی شده اید و باید ابتدا به مرجع توقیف کننده حساب مراجعه نمایید و از خود دفاع کنید و در صورت عدم مراجعه حتما پرونده شما به دادسرا ارسال خواهد
شد و مجازات خواهید داشت

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

به مرجع قضایی دستور دهنده مراجعه و اگر برای اولین بار باشد تعهد مکتوب است حساب شما آزاد خواهد شد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق مرجع مسدود کننده پیگیری کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

عضویت در سایت شرطبندی ممنوع و جرم است . قبل از مسدوی حساب به شما تذکر و اخطار داده شده است . متاسفانه توجهی نکرده اید

مینا احمدی

مینا احمدی :

از دادستاني كل كشور
از شماره تماس آن را نداريد از طريق قسمت مشاوره تلفني با من تماس بگيريد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

از مرجع مسدودی با دادن تعهد اگر بار اول می باشد نسبت به رفع توقیف اقدام نمایید

زهرا بهروزی

سرکار خانم زهرا بهروزی :

از طریق نامه ارجاعی به بانک مرجع دستور دهنده که احتمالا دادسراست را پیدا و مراجعه به مرجع نمایید

فاطمه  زارع

سرکار خانم فاطمه زارع :

ازطریق بانک شعبه صادر کننده مسدود حساب راپیگیر وبه شعبه مراجعه کنید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

از طریق بانک مربوطه مرجع مسدودی را سوال کنید و از طریق مرجع مربوطه اقدام کنید.

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

باید با دستور مرجع قضایی باشد، مرجع قضایی که حساب شما رو مسدود کرده مراجعه کنید

فاطمه ملکی

سرکار خانم فاطمه ملکی :

به بانک مراجعه کنید و مرجع مسدودی را جویا شوید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
از طریق پلیس فتای شهری که مسدود کرده اند