مشاوره حقوقی رایگان - ندادن ریموت درب پارکینگ به واحد بدون پارکینگ

سلام ،من در آپارتمان 6واحدی زندگی میکنم یک درب نفر رو و دو درب پارکینگ دارد و درب پارکینگ آهنی بود که اقدام به تعویض درب پارکینگ بصورت برقی نمودن،الان ریموت به من نمیدهند انباری من در پارکینگ وجود دارد ،ساختمان اول درب ها هستن بعد حیاط مشاع بعد پارکینگ میخواستم بدونم ،حق چنین کاری دارن که ریموت ندن؟

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

حق ممانعت ندارند، با 110تماس و صورتجلسه نمایید

شهرزاد  نيك رهي

سرکار خانم شهرزاد نيك رهي :

خیر.
اگر همکاری نکردند با مستندات خود شکایت ممانعت از حق مطرح نمایید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر هزینه تعویض درب و ریموت را پرداخت کرده باشید می توانید کلید را تحویل بگیرید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

میتوانید اقدام به شکایت از ایشان نمایید

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

خیر درب پارکینگ جزو مشاعات می‌باشد و شما می‌توانید استفاده کنید اما متقابلاً نیز شما باید هزینه‌های تعویض درب را پرداخت نمایید

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

خیر طرح دعوای ممانعت از حق نمایید

مهدی خیری اصل

جناب آقای مهدی خیری اصل :

خیر نمیتوانند. شما باید امکان دسترسی به تمام قسمت های مشاع را داشته باشید.
اینکه به شما ریموت نمیدهند یا اجازه داشتن ریموت نمیدهند فرق دارد...
میتوانید شکایت ممانعت از حق کنید.

هادی امانپور قرایی

جناب آقای هادی امانپور قرایی :

اگر ریموت مختص ورود به پارکینگ است بله شما چون پارکینگ ندارید ریموت تعلق نمیگریه ولی اگر درب برقی جهت ورود به مشاعات وانباری وپارکینگ است حق دریافت دارید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
نخیر؛ حق محرومیت شما از بهره‌مندی از درب پارکینگ را ندارند.

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

اولاـ شما هم باید در هزینه تعویض درب مشارکت می کردید. ثانیا ـ اگر راه دسترسی به انباری فقط از طریق پارکینگ می باشد با لحاظ دو شرط مذکور می بایست ریموت به شما داده شود در غیر اینصورت خیر

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
خیر
امکان اقامه دعوا توسط شما وجود خواهد داشت

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام خیر چون جزء مشاعات است باید شما هم استفاده کنید

محسن تهرانی

جناب آقای محسن تهرانی :

خیر همانطور که در هزینه های مشاعات شریک هستید در این مورد هن دارای حق هستید

الهام مشهدی

سرکار خانم الهام مشهدی :

با سلام حق ممانعت از ورود شما به مشاعات را ندارند و در صورت ممانعت میتوانید شکایت کنید ولی دریافت ریموت منوط به پرداخت هزینه درب پارکینگ است.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

کلیه مالکین باید از مشاعات بهره مند باشند لذا قابل اقدام می باشد هزینه های تعویض را نیز پرداخت نمایید