مشاوره حقوقی رایگان - پارکینگ

بنده در ساختمانی ساکن هستم که دارای 15 واحد می باشد و از این 15 واحد تنها 13 واحد دارای پارکینگ می باشد و بنده جزو آن 3 واحدی هستم که پارکینگ ندارند اما ساختمان حیاط مشاعی دارد که امکان پارک 2 خودرو در آن وجود دارد. می خواستم بدانم .
1_آیا ساکنان دیگر می توانند از دادن ریموت درب به بنده به دلیل نداشتن پارکینگ خودداری کنند ؟
2_ساکنان می گویند حیاط برای پارک خودرو های میهمان هست. آیا ما 3 واحد نمی توانیم بر میهمانان ارجحیت داشته باشیم .؟
3_آیا من میتوانم از سازنده در خواست درج پارکینگ مشاعی در ذیل سند خود کنم .؟
سپاسگذارم