مشاوره حقوقی رایگان - پارک خودرو در حیاط مشاع ساختمان

من اولین نفر ورود به ساختمان برای خرید بودم وطبقه اول هستم روی پارکینگ وازابتدا مالک 10 سال پیش 10 میلیون گرونتر فروخته به من وگفته یک ماشین رودرحیاط پارک کنید ویکی هم درپارکینگ خودتون و منزل جنوبیه هست وپارک خودرو من 10 سال درحیاط بارضایت همسایه ها بوده و مزاحمتی هم نداردهمسایه جدید که پارکینگ ندارد ،جدیدا ماشین خریده وادعای می کنه که نباید من درحیاط پارک کنم درصورتیکه که فقط شبها پارک می کنم آیا او که بعد ازما وارد ساختمان شده وپارکینگ هم ندارد می تواند معترض 10 سال پارک من درحیاط که مزاحمتی ندارد کند؟ وجدیدا پارکینگ طبقه 2 را اجاره کرده وماشینشر و داخل میاره وخیلی سروصدا وایجاد مزاحمت می کند ودود ماشین هم وارد واحد ما میشه وما اذیتیم. می تونیم شکایت کنیم که چرا طبقه 2 که درساختمان نیست چرا بدون توافق ما پارکینگ رو اجاره داده؟

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

اینکه شما مجاز بوده‌اید ماشین دوم تان را در آن محوطه پارک نمایید نیاز به دلیل دارد لذا باید یا در سند یا در قراردادی علیهده از طرف شخصی مجاز آن را دریافت نموده باشید

محمد حسن سقائی

جناب آقای محمد حسن سقائی :

خیر اجاره پارکینگی که شما مالکش نیستید بلا مانع است و شما نمیتوانید معترض شوید، اما در خصوص حیاط چون مشاعی هست و برای شخص خاصی نیست، همه می توانند استفاده نمایند

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما؛
در صورتی که حیاط مشاع باشد بله می تواند مانع پارک کردن شما شود .در خصوص اجاره هم منعی ندارد ولی مزاحمت با مدارک و دلایل قابل پیگیری است .
موفق باشید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله می تواند
اگر تمام مالکین رضایت نداشته باشند نمی توانید در حیاط پارک کنید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام استفاده از قسمت‌های موش‌های ساختمان نیازمند رضایت تمام مالکین است جدید و قدیم هم ندارد