مشاوره حقوقی رایگان - اقدام به خودکشی و سلب حضانت

باسلام خدمت شما سروران گرامی
بنده زوج هستم وهمسربنده پیش من اقدام به خوردن حدود30 عدد قرصی که متعلق به خودش هم نبودکرد واورابردم بیمارستان ودوشبی هم بستری شد .
سواالم اولم اینه :
آیا این کاراقدام به خودکشی محسوب میشود
سوال دومم:
اگراقدام به خودکشی محسوب میشود وتاییدمیکندازنظرروحی ‌وروانی تعادل لازم وکافی راندارد
دلیل محکمی برای سلب حضانت فرزند5 ساله ام که نزد اوست میشود.
درچنین موقع هایی که فرداقدام به خودکشی میکند دادگاه چه نظر و اعتقادی دارددرموردسلب حضانت فرزند .
ممنون ازشما عزیزان گرامی

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
اگر شما مدارک پزشکی دارید که زوجه اقدام به خودکشی کرده است شما می توانید دادخواست سلب حضانت زوجه را اقامه نمایید
و شما باید عدم تعادل روحی و روانی زوجه را اثبات نمایید
و ..

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید دادخواست سلب حضانت بدهید و در دادگاه دفاعیات خود را مطرح کنید.
دادگاه با توجه به دفاعیات طرفین اظهارنظر خواهد کرد و ممکن است دادگاه هر دو شما را به پزشکی قانونی ارجاع بده اگر پزشکی قانونی تایید کند مشکل روحی روانی دارد دادگاه با درخواست شما موافقت خواهد کرد.
جهت ثبت دادخواست به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اگر آنچه در سوال آمده است به اثبات برسد اری
امکان نیل به هدف خود متصور است
مستند و مستدل از خویش دفاع نمایید میتوانید وکیل اختیار نمایید یا لایحه تخصصی تنظیم گردد و ارسال دارید

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما ؛
اظهار نظر با پزشک و در خصوص سلب حضانت با مقام رسیدگی کننده است .
موفق باشید .

معصومه احمدی

سرکار خانم معصومه احمدی :

باتوجه به تخصصی بودن موضوع گزینه مشاوره تلفنی را انتخاب نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر این موضوع اقدام به خودکشی به حساب بیاید شما می‌توانید درخواست سلب حضانت زوجه را برای نگهداری فرزند دهید

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کاربر محترم به پزشکی قانونی معرفی میشوند

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

کارآگاه و بازپرس با توجه به نوع پرونده نظر می دهند.

حامد نادرزاده

جناب آقای حامد نادرزاده :

بله ربطی به اینکه قرص چی بوده یا مال کی بوده نداره 30 تا قرص سرماخوردگی هم شما بخوری over می زنی.
اگر نظیر این اقدامات سابقه دار باشد بله

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید عدم تعادل روحی و روانی زوجه را اثبات نمایید
دادگاه با توجه به دفاعیات طرفین اظهارنظر خواهد کرد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌توانید بابت سر به حضانت از این موضوع استفاده نمایید

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

مشکلات روحی و روانی و پرونده پزشکی میتواند منجر به سلب حضانت شود

مهدیه آقاگلی

سرکار خانم مهدیه آقاگلی :

درود
با توجه به تعداد قرص های مصرف شده توسط ایشان اقدام به خودکشی محرز است و قطعا صلاحیت ایشان را زیرسوال خواهد برد

کیانا عسکری تبار

کیانا عسکری تبار :

با سلام و وقت بخیر
در صورتی که شما عدم صلاحیت ایشان را بخواهید اثبات نمایید علاوه گواهی بیمارستان در این خصوص نیاز هست نظر روانشناس را هم اخذ کنید تا با مدارک کامل تری برای حضات فرزند خود اقدام نمایید.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

در این مورد پزشکی قانونی باید نظر دهند

مهین نیکو

سرکار خانم مهین نیکو :

سلام اینکه خودکشی محسوب می‌شود یا خیر به نظر پزشک برمی‌گردد که احتمالا در پرونده ی بستری وی علت قید شده
برای سلب حضانت نیز باید در جلسه قاضی را متقاعد کنید که ایشان را به پزشکی قانونی بفرستد