مشاوره حقوقی رایگان - تجدیدنظر

باسلام
بنده زوج هستم و ده روز پیش تجدید نظرم رو برای طلاق یک طرفه زوجه دراخرین روز مهلتش ارسال کردم .
حدود سه ماهی هم هست دادگاهی مبنی بر رابطه نامشروع به شکایت بنده از زوجه تودادگاه کیفری داریم که همین روزا بایددیگه جوابش بیاد.
باتوجه به اینکه تو رای بدوی که علیه من صادرشده وحضانت بچه روهم کلا داده به زوجه و2 ساعت درهفته بامنه
سوالم اینه: اگه دادگاه کیفری رابطه نامشروع که صددرصدزوجه محکومن تا موقع صدوررای تجدیدنظربه هردلیلی رای شو صادرنکنه وبعدازتجدیدنظر صادرکنه حکمشو
بنده چجوری ثابت کنم که زوجه محکوم شدن به رابطه نامشروع وچجوری حضانتوبگیرم ازش .
وقتی تجدیدنظرحکمشو صادرکنه بنده بعدش چه کاروراهکاری ازم ساخته است ومیتوانم انجام دهم .
ممنون اززحماتتون

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اعاده دادرسی کنید ولی توجه کنید به صرف وجود رابطه نامشروع حضانت سلب نمیشود مگر خانم به فساد شهرت داشته باشد که بتوانید سلب حضانت کنید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

دادخواست حضانت به دلیل عدم صلاحیت اخلاقی زوجه

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بعد از صدور حکم قطعی مبنی بر وجود رابطه نامشروع ، شما باید دادخواست سلب حضانت فرزند را به طرفیت زوجه مطرح نمایید
و ..

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

در صورت ثبوت رابطه نامشروع درخواست عدم صلاحیت زوجه در نگهداری فرزند و سلب حضانت اورا درخواست کنید

مرتضی مرادیان

جناب آقای مرتضی مرادیان:

حکم کیفری بر حقوقی ارجح هست و شما میتونید سلب حضانت زوجه رو از دادگاه بخواهید.

سعید پارسائی فر

جناب آقای سعید پارسائی فر :

از طریق اجرای احکام برای حضانت اقدام میکنید

الهام منتظری

سرکار خانم الهام منتظری :

میتوانید با استناد به رای رابطه نامشروع دادخواست سلب حضانت بدهید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بعد از حکم دادگاه کیفری مبنی بر رابطه نامشروع زوجه می‌توانید در ارتباط با سلب حضانت اقدام نمائید.

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما ؛
اعاده دادرسی یا دادخواست سلب حضانت فرزند به استناد حکم رابطه نامشروع بدهید .
موفق باشید.