مشاوره حقوقی رایگان - سلب حضانت زوجه

سلام آیا بخاطر خودکشی زوجه می‌توان سلب حضانتش کرد؟ چکار باید کرد که قاضی ارجاع بده به پزشک قانونی برای نامه سلامت؟ قاضی پرونده مگه نباید دلیل خودکشی زوجه رو بپرسه اگه اعتراض بزنه چه قدر نتیجه میگیره؟ که سلب حضانت نشه

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

پرونده به کارشناس و پزشک اعصاب و روان ارجاع خواهد شد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام از قاصی درخواست ارجاع به پزشکی قانونی را نمایید و باید قاضی موافقت نماید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله می توانید با اثبات عدم صلاحیت ایشان جهت نگهداری از ایشان سلب حضانت نمایید
لیکن لایحه تخصصی در این خصوص تنظیم نمایید میزان موفقیت به دفاعیات شما بستگی دارد
در صورت تمایل به تنظیم اوراق قضایی از طریق سایت با بنده در ارتباط باشید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام درخواست کنید تا به پزشکی قانونی ارجاع شود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر مدارک بیمارستان دارید می توانید ارائه دهید و برای بررسی سلامت زوجه موضوع به پزشکی قانونی ارجاع می شود.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

خواهان باید ثابت کند که زوجه مشکل روحی و روانی دارد ویا یا در داخواست نوشته باشید تحقیقات محلی

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

برای حضانت تمامی موارد از جمله سلامت روحی و جسمی و شرایط اقتصادی سرپرست و متقاضی بررسی خواهد شد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
سلب حضانت از هر یک از پدر و مادر به عنوان یک دعوای حقوقی است که در دادگاه خانواده طرح خواهد شد . برای چنین دعوایی مانند هر دعوای دیگر احتیاج به ادله و مدارک محکمه پسند است . خودکشی مادر باید توسط نظریه پزشکی قانونی به اثبات برسد و صرف ادعا نمی تواند مکفی باشد . به همین دلیل شما بایستی در قالب لایحه یا با اشاره کردن در متن دادخواست ، از قاضی رسیدگی کننده پرونده درخواست ارجاع به کارشناسی را خواستار شوید.