مشاوره حقوقی رایگان - شرط دریافت مهریه

سلام من میخوام در عقدنامه نوشته بشه خانوم 50سال دیگه میتونه مهریه خودش رو درخواست کنه
از لحاظ قانونی مشکلی ندارد؟

پاسخ ها :

معصومه احمدی

سرکار خانم معصومه احمدی :

مهریه عندالمطالبه می‌باشد و به محض عقد نکاح زن مالک آن میشود

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

هرگونه شرطی که مخالف نظم عمومی اخلاق حسنه و قانون نباشد مانعی ندارد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
چنان‌چه متنی تخصصی تنظیم گردد
جای نگرانی نیست برای شما

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
خیر
باید شرط به صورت دقیق و قانونی تنظیم گردد تا خلاف ذات عقد ‌نکاح و مهریه نباشد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
از لحاظ قانونی به محض جاری شدن صیغه نکاح، زن مالک مهریه می‌شود و شرط مذکور در متن سؤال، خلاف قوانین آمره می‌باشد و از لحاظ قانونی مشکل دارد.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام نمی‌توان شرطی را درسند ازدواج گنجاند که بر خلاف مقررات باشد

فاطمه دهقانی

سرکار خانم فاطمه دهقانی :

سلام خیر ایرادی ندارد اصل مهریه برقرار است اما زمان مطالبه مدت دار است

کیانا عسکری تبار

کیانا عسکری تبار :

با سلام خدمت کاربر محترم
در صورتی که مهریه عندالمطالبه باشد، این شرط با عندالمطالبه بودن در تعارض است و صحیح نمی باشد.

محمود رجبی پور

جناب آقای محمود رجبی پور:

مهریه عندالمطالبه است مگر زوجه طور دیگری توافق نماید در عقدنامه

مهدیه آقاگلی

سرکار خانم مهدیه آقاگلی :

درود
اگر مهریه عندالمطالبه باشد قید زمان کاربردی ندارد و زوجه به محض جاری شدن عقد مالک مهریه میشود و هرزمان بخواهد میتواند مطالبه کند

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

در صورتی که مخالف ذات عقد نکاح باشد امکانپذیر نیست