مشاوره حقوقی رایگان - استرداد وجه واریز شده

سلام. من با شخصی دوست بودم که این شخص دو مرتبه به خواستگاری من اومد و من عقد رو به هم زدم و حاضر به ازدواج نشدم.در طول این مدت رابطه ی دوستی این شخص یک ریال پول نداشت همیشه از من طلب پول میکرد حتی قسط گوشی پول ناهار، شام، بنزین، آرایشگاه و هر چیزی که فکرشو بکنید رو من میدادم. بعد از دومین بار که اومد خواستگاری و دیدم با این سن نه پول داره نه کار درست و حسابی و حتی دست بزن هم داره در همین مدت آشنایی برای همیشه گذاشتمش کنار. در این بین این شخص من باب پولی که از من گرفته بود گه گاهی برام پول میزد و انسانیت حکم میکرد این کار رو کند چون من وظیفه نداشتم پول گوشی و غذای اون رو بدم.حالا دیده من جوابشو نمیدم و کلا دیگه نیستم شروع کرده به پیام دادن که ازت شکایت میکنم تو از من پول گرفتی. میخوام قانونی اقدام کنم... و این صحبتا و جالب اینجاست من یکبار تو دعوا بهش فحش ناموسی دادم و ایشون باز هم اومد خواستگاری حالا دارد میگه آره برای اون فحش ناموسی هم شلاقت میزنم... میخوام ببینم میتونه کاری بکنه یا نه؟ چون حقیقتا من از ایشون هیچوقت طلب پول یا حتی بازگشت وجه رو نداشتم اگر پولی داده خودش داده من ازش قرض نگرفتم و نخواستم و حتی بارها پولی که به عنوان کادو داده رو هم پس دادم بهش...

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیازمند بررسی بیشتر و گفتگوی متقابل است اظهار نظر دقیق بتوان کرد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

سوالتان نیاز به بررسی بیشتر و گفتگوی متقابل دارد تا اظهار نظر دقیق بتوان کرد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

هر کس ادعایی علیه دیگری دارد باید آنرا به اثبات برساند

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

ادعای هر دوی شما در خصوص پرداخت پول با اخذ پرینت و نظریه کارشناس رسمی حسابرسی دادگاه مشخص میشود و ذیحق به حقش میرسد

الهه طالبی

سرکار خانم الهه طالبی :

سلام، وقت بخیر درصورتی که پولی برای شما واریز نموده است وآن پول را برگدانده اید حتی درصورت طرح دعوا به نتیجه نمی رسد. برای شکایت به جرم فحاشی نیاز به ارائه دلیل دارد.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

اصل بر برایت است
مدعی باید ادعای خویش را‌اثبات‌نماید‌
صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند. مطلب ارسال شده توسط شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

نظر به توضیحات ارائه شده موضوع نیازمند دفاع مناسب و جامع و مانع و طرح دعوی مناسب حقوقی در مراجع قضایی می‌باشد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام البینه علی المدعی اگر مدارکی دارید قابل پیگیری است جزئیات آن می‌بایست بررسی شود

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

اگر وجهی پرداخت شده قابل استرداد است

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
احتیاج است که مدارک و مستندات تحت بررسی قرار گیرند.