مشاوره حقوقی رایگان - عدم دریافت جواب ویزا بعد از 6 ماه

باسلام من الان 6ماهه برا کانادا اقدام کردم ولی بعد از گذشت 6ماه هنوز به گفته ی وکیلم هیچ جوابی از سفارت دریافت نکردم با توجه به اینکه 1000دلار به عنوان پیش پرداخت طبق قرارداد از من دریافت کردن و هیچ گونه ایمیل و آی دی در اختیار من نیست تا پیگیر پرونده ی خودم باشم ایا الان میتونم قانونی اقدام کنم؟پیشنهاد شما برا من که بلاتکلیف و بدون جواب موندم چیه؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
قابل شکایت و پیگیری است اقدام نمایید
باید دید مجوزات لازم را دارا هستند
مفاد قرارداد حائز اهمیت است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر کاری نکرده باشد می توانید شکایت کنید و از طریق مراجع انتظامی موضوع را پیگیری کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام از طرف وکیلتان موضوع را پیگیری نمایید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

از وکیل خود بخواهید در مورد آن توضیحات کاملی از ارایه نمایند

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
از وکیلتان بپرسید ایشان بهتر از ما در جریان هستند

حمیده سعیدی

سرکار خانم حمیده سعیدی :

به طور خلاصه الزام به حاضر کردن متهم زمانی که مقام قضایی درخواست کند

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

مطابق قرارداد فی مابین شما و وکیل مربوطه عمل می‌شود