مشاوره حقوقی رایگان - اشتباه تایپی در پاسپورت

سلام
فامیلی پسرم و پدرش در پاسپورت به لاتین با تفاوت یک حرف است یعنی برای پسرم یک حرف لاتین اضافه داره آیا مشکلی ایجاد میشه برای ویزا؟
ممنون از شما

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
بله شما باید در اداره گذرنامه درخواست تصحیح نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
پرسشگر ارجمند
امکان بروز مشکل وجود دارد
اصلاح شود.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
امکان بروز مشکل وجود دارد به همین سبب بهتر است از طریق اداره گذرنامه نسبت به اصلاح اقدام بفرمائید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق اداره گذرنامه موضوع را پیگیری کنید.
ممکن است مشکل پیش بیاد.

گلچین آقایی

سرکار خانم گلچین آقایی :

با سلام، خیر. با این حال به اداره گذرنامه مراجعه کرده و تقاضای اصلاح پاسپورت و صدور پاسپورت جدید بفرمایید

يحيي  چقازردي

جناب آقای يحيي چقازردي :

قطعا باید اصلاح کنید از طریق دفتر پلیس 10

پوریا واحدی

جناب آقای پوریا واحدی :

با سلام

در این مورد بهتره به اداره گذر نامه و در صورت عدم وجود در محل اقامتتون،به پلیس 10 مراجعه کنید