مشاوره حقوقی رایگان - سند ماشین

باسلام دوسال پیش یه ماشین ازیه بنگاه دار خریدیم ماشین مشکل فنی داشت گفتن شما پولا واریزکنید ما ماشینا سالم تحویل میدم بعدازچندروزفهمیدیم ورشکسته شدن وبنگاه جمع شده ،،به بدبختی ماشیناازچنگ اینادرآوردیم ویه برگه قولنامه نوشتیم که فقط خودصاحب بنگاه بودومن وخانومم الان بعدچندوقت سندبهمون نمیدن صاحب سندوشهردیگه بودپیداکردیم ایشون میگن برگه کمپانی وقولنامه فروش قبل شمابامنه ولی گفتن نمیتونن باهاش براسندبرامااقدام کنن بنگاه دارم فراری شده شکایتم کردیم رای قاضی این بودچون قولنامه های قبلی رونداریدمدارک کامل نیست وبی فایده است الان تکلیفماچیه 300میلیون سرمایه ام نابودمیشه

پاسخ ها :

محدثه طباطبایی راد

محدثه طباطبایی راد :

با سلام جهت ارایه مشاوره اصولی مدارک و شکایت سابق شما باید بررسی شود.

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما؛
طرف شما فروشنده است .
موفق باشید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی بدهید مدارک شما نیز می‌بایست بررسی شود

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

فروشنده طرف مقابل و ایادی قبل تا مالک سند را طرف دعوی الزام به تنظیم سند مال منقول نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
برای ثبت دادخواست حقوقی باید قولنامه ایادی قبلی را ارائه دهید
می توانید شکایت کیفری از فروشنده مطرح کنید.