مشاوره حقوقی رایگان - آزار و اذیت خانواده توسط مادر

سلام
من دختر25 ساله هستم و یک برادر 10 ساله دارم .مادر من سلامت روان ندارد و مارو آزار میده بهمون مداوم فحش میده خیلی شب ها خونه نمیاد پدرم رو تهدید میکنه که میرم مهریه ام رو میگذارم اجرا و تو و بچه هات و میندازم بیرون و هرچی داری ازت میگیرم
ما همگی ازش میترسیم .بهمون بدترین فحش هارو میده زنگ میزنه به فامیل میگه اینا دارن من رو میکشن در جریان باشید من خیلی ازش میترسم بعضی وقتا دیدم یه چیزایی تو خوراکی میریزد یا بعضی شبا ازترس نمیخوابم چون یواشکی میاد بالا سرمون وایمسیه اما هیچ کدوم اینا قابل اثبات نیست فقط به این دلیل که مادره احتمال میدهم کسی نه دادگاهی حرف مارو قبول نکنه
همینطور میترسم پدرم رو بکشد چون به من چندبار گفت قاتل و بابام یک بار گفت میترسم من و بلایی سرم بیاره بندازه گردن تو تورو خدا بهمون کمک کنید که چجوری از شرش خلاص بشیم و فرار کنیم
اگر لازم هست و میشه خودم حتی شکایت میکنم ازش فقط راهنمایی کنید نمیخوام برادر کوچیکم مثل من این همه سال زجر بکشد
سوال بعدیم اینه آیا میتونه پدرم هرچی دارد به راحتی ازش بگیرد و حساب بانکیش رو هم ببندد ؟ اخه خرج مارو میدهد چطور میشه ؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
حتی المقدور کدخدامنشانه موضوع را فیصله دهید وگرنه ابتدا با اورژانس اجتماعی تماس بگیرید123

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام با شماره 123 تماس بگیرید
در خصوص مسایل مالی نیز راهکارهایی وجود دارد در صورت نیاز به مشاوره تماس بگیرید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

با شماره 123 تماس بگیرید و اقدامات حقوقی هم متصور هست پزشکی قانونی بیماری ایشان را تشخیص میدهد اگر اورژانس اجتماعی به شما کمکی نکرد با وکلا حتما تماس بگیرید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

بهتر است با اورژانس اجتماعی تماس بگیرید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیازمند گفتگوی متقابل است تا اظهار نظر دقیقی بتوان کرد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با شماره 123 اورژانس اجتماعی تماس بگیرید و موضوع را پیگیری کنید

صفورا جعفرزاده

سرکار خانم صفورا جعفرزاده :

درود، زن حق مطالبه مهریه را دارد لکن اگر جرم و تهدید و توهینی میکند شما هم میتوانید شکایت کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با توجه به توضیحات ارائه شده مستلزم دفاع جامع ومانع و در صورت لزوم تقدیم دعوی حقوقی مناسب می باشد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق اورژانس اجتماعی 123 پیگیری کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام با تلفن 123 اورژانس اجتماعی تماس بگیرید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

شما می توانید بابت توهین و تهدید از وی شکایت کنید البته نیاز به ادله اثباتی دارید مثل شهادت شهود و اماراتی مثل فیلم و صوت و پیامک.به هر حال مهریه از دیون ممتازه و قابل مطالبه است اما حق ندارند آسایش روان شما را هر روز به بهانه ایی بر هم بزنند.