مشاوره حقوقی رایگان - مستمری پدر به دختر

با سلام
من پدرم چند سال پیش فوت کردند و مادرم امسال فوت شدند من به دلیل مشکلاتی زیادی در حال جدا شدن از شوهرم هستم چندسال بیمه تامین اجتماعی برای من رد شده است و هر ماه پرداخت می کنم و بعد فوت پدر و بعد مادر می توانم تحت تکفل پدر هم بیمه شوم و هم حقوق دریافت نمایم؟
با تشکر

پاسخ ها :

یاسمن آقازاده

سرکار خانم یاسمن آقازاده :

شما میتوانید بعد از جدایی از همسرتان با ارائه مدارک طلاق به تامین اجتماعی و البته در صورت عدم اشتغال به شغل دیگر نسبت به دریافت حقوق پدرتان اقدام کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
با شماره 1420 مربوط به سازمان تأمین اجتماعی در این ارتباط تماس حاصل فرمائید.

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ،،،

طبق قانون جدید تامین اجتماعی، سهم هر فرزند پس از فوت پدر از مستمری، تنها 25 درصد است.

در‌صورتی‌که فرزندان فرد بازنشسته هم پدر و هم مادر خود را از دست دهند، سهم‌شان دو برابر خواهد شد.

در نتیجه دختری که از همسر خود طلاق بگیرد و به خانه پدری برگردد، 25 درصد از حقوق پدر به دختر مطلقه تعلق می‌گیرد.

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

شما در صورتی می‌توانید مستمری پدر را دریافت نمایید که شغل و همسری نداشته باشید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اگر بیمه نباشید و مجرد و فاقد شغل آنان هم فوت شوند آری وگرنه خیر

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله میتوانید مستمری و بیمه را داشته باشید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

به شرط عدم داشتن شغل و درآمد امکان‌پذیر است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌توانید مستمری پدر خود را دریافت نمایید