مشاوره حقوقی رایگان - وکالت از سند ملک

سلام خسته نباشید
من اتباع افغانستانی هستم 2سال پیش یک خونه خریدم چون انتقال سند ممکن نبود به نامم بشود به نام یک آقا ایرانی زدم و من وکالت از ایشون نگرفتم یعنی مدرک ندارم چی کار کنم و چی لازم دارم برای اینکه فردا دردسر برای من نشود میشه راهنماییم کنید ممنون میشم از لطفتون

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
بهتر است آن را بفروشید چون مالک شناخته نشده و دردسر های متفاوتی ممکن است ایجاد شود

سجاد صافی

جناب آقای سجاد صافی :

درود بر شما باید حضورا با همکاری مشورت کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

می‌توانید یک مبایعه نامه عادی در املاک بین خود تنظیم نمایید و دو شاهد نیز آن را امضا نمایند که حداقل دلیل مالکیت شما احراز گردد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما بهتر است بفروشید و پول آن را در جایی سرمایه گذاری کنید و منزل اجاره کنید.

ساراد الوند

سرکار خانم ساراد الوند :

سلام
شما باید دادخواست اثبات مالکیت مطرح کنید و شاهد و رسید واریزی رو جز منضمات دادخواست ارائه دهید درصورت تمایل و نوشتن دادخواست میتوانید برای راهنمایی بیشتر وقت مشاوره بگیرید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
سند عادی در قالب مبایعه‌نامه تنظیم نمائید تا مدرکی جهت اثبات مالکیت شما باشد.

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

با سلام شما می‌توانید یک اقرارنامه از شخص بگیرید مبنی بر اینکه این ملک متعلق به شماست و به دلیل مشکلات قانونی که وجود داشته و تبعه بودید آن را به نام شخص ایرانی داده‌اید و همچنین می‌توانید یک قولنامه عادی تنظیم نمایید

رقیه سعادتمند

رقیه سعادتمند :

باسلام بهتر است بطور قانونی بفروشید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

یک مبایعه نامه عادی در املاک بین خود تنظیم نمایید و دو شاهد نیز آن را امضا نمایند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما اقرارنامه رسمی در دفترخانه از ایشان اخذ نمایید
و قرارداد دقیق تنطیم نمایید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موضوعات چنینی دارای حساسیت فراوانی است که به آن سبب نیازمند برسی اوراق و مستندات و مدارک و نیز گفت و گوی متقابل می باشد لذا در صورتیکه تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید تا موارد لازم عرض شود .

صفورا جعفرزاده

سرکار خانم صفورا جعفرزاده :

درود، حداقل یک دست نوشته عادی در اینخصوص تنظیم کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بهتر است با ایشان صحبت بکنید و فوراً انتقال را انجام بدهید

یا مدارک و مستنداتی جمع آوری کنید که بعداً بتوانید به آن استناد کنید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

خارجی حق داشتن اموال غیرمنقول در ایران را ندارد و کار شما دور زدن قانون است و هر احتمالی به ضرر شما ممکن است