مشاوره حقوقی رایگان - حضانت فرزند موقع طلاق از پدر با وجود شغل نامتعارف

با سلام بنده میتوانم حضانت فرزند 5ساله ام را از پدرش بگیرم با وجود اینکه پدرش شغل خطرناک شوتی دارد؟

پاسخ ها :

صفورا جعفرزاده

سرکار خانم صفورا جعفرزاده :

درود، مدارک و ادله شما توسط دادگاه بررسی میشود

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر شرایط سلب حضانت وجود داشته باشد بله در غیر این صورت خیر

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

مطابق قانون حضانت فرزند 5 ساله مذکور با شماست و نیاز به طرح دعوی نیست، و در صورتی که زوج مانع از ملاقات یا حضانت شما می‌شود از طریق دادگاه خانواده درخواست دستور موقت مطرح نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر دادگاه حضانت را به پدر داده باشد می توانید دادخواست سلب حضانت بدهید.
در دادگاه باید ادعای خود را ثابت کنید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

در صورتی که حق حضانت فرزند پنج ساله به پدر داده شده میتوانید با دلایل و مدارک درخواست سلب حضانت از دادگاه نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
قطع نظر از شغل پدر، حضانت فرزند تا سن 7 سالگی بر عهده مادر می‌باشد‌‌.

ساراد الوند

سرکار خانم ساراد الوند :

حضانت فرزند دختر در صورت فوت پدر ، به عهده مادر است ، نه شخص دیگر . اما همچنان فرزند دختر تا سن بلوغ تحت ولایت جد پدری خود می باشد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
ممکن است
دادخواست متناسب مطرح گردد
بدیهی است هر مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود و اصل بر برائت است.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر شرایط سلب حضانت وجود داشته باشد بله

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
حضانت فرزند تا 7 سالگی بر عهده مادر است مگر دادگاه حضانت را به پدر داده باشد

سید امید رسول زاده

جناب آقای سید امید رسول زاده :

حضانت فرزند تا هفت سالگی با مادر هست و بعد تا سن بلوغ با پدر.شما میتوانید حداقل تا دوسال بچه رو نگه دارید و بعدش هم میتونید با اثبات عدم صلاحیت پدر برای حضانت، همچنان بچه رو نگه دارید.توجه داشته باشید در هر صورت خرج بچه با پدرش خواهد بود

رقیه سعادتمند

رقیه سعادتمند :

باسلام باید شرایط سلب حضانت پدر موجود باشد

مینا علوی

سرکار خانم مینا علوی :

حضانت فرزند تا 7 سالگی با مادر است بعد از آن هم اگر شغل نامتعارف پدر را ثابت کنبپید حضانت با شما میتواند باشد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
حضانت تا 7 سالگی با مادر است لذا حق دارید فرزندتان را نزد خود نگاه دارید