مشاوره حقوقی رایگان - قتل عمد

سلام دو برادر یک نفر را کتک زدند و بعد دزدیدنش بعد اسید پاشی کردند و بعد زنده به گور کردند اگر خانواده مقتول رضایت بدهند چند سال حبس برایشان وجود دارد؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
دادگاه می تواند به حداکثر مجازات حبس قتل عمد محکوم کند
برای آدم ربائی و اسید پاشی و قتل عمد هر کدام مجازات تعیین می شود و مجازاتی هر یک زیاد باشد اجرا می شود.
در اینگونه موارد ممکن است دادستان حتی در صورت رضایت شاکی درخواست اجرای مجازات قصاص را تحت شرایطی بدهد.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

با توجه به خشونت زیادو انجام اعمال مختلف ارتکابی حداکثر مجازات تعیین شده در قانون ممکن است اعمال شود

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

مطابق ماده 612 قانون مجازات اسلامی بخش تعزیرات بین 3 تا 10 سال

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
نتيجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد و رویه شعبه و دفاعیات
ممکن است به لحاظ جنبه عمومی اعدام هم شوند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
در صورت رضایت ولی دم مقتول ، از بابت سایر جرائم و جرم قتل عمدی ، مجازات حبس سنگین خواهند داشت