مشاوره حقوقی رایگان - میتوانم شکایت کنم

سلام من یک کارمند هستم .. من بایکی از دوستان که بازاری هست قرار بود با پول من کار بکند و خودش همشهری ماست و به من گفت 500میلیون واریز کن به حساب فرد دیگری که شماره شبا شو واسم فرستاد منم پولو واریز کردم نه ماشین نه مدارکی چیزی به من داد فقط یه دونه چک صیادی که تاریخش دور است و به من داده ومیخوام شمابگید چک واسم ثبت کنه چی در توضیحاتش برام بنویسه که در دادگاه برایم دردسر نشود؟؟؟

پاسخ ها :

صفورا جعفرزاده

سرکار خانم صفورا جعفرزاده :

درود، چک صیادی با ثبت در سامانه صیاد و همزمان نوشتن قرارداد. برای متن قرارداد به وکیل مراجعه کنید

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

دردسر حتما خواهد شد و بي بازگشت است پول شما

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

چک قرارداد نیست که چیز خاصی در آن نوشته شود صرفاً در وجه شما بابت فلان چیز، صادر و ثبت می‌گردد

معصومه احمدی

سرکار خانم معصومه احمدی :

جهت تنظیم قرارداد گزینه مربوط را انتخاب نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید قرارداد تخصصی تنظیم نمایید و تمام شرایط را در قرارداد ذکر نمایید
و چک را باید در سامانه ثبت نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در هر صورت می‌بایست یک قرارداد محکم تنظیم نمایید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

چک‌های صیادی در زمان ثبت آن، گزینه‌های تعیین شده درسایت بانک‌ها وجود دارد .
می‌توانید از آن گزینه‌ها یکی را انتخاب کنید همانند قرض، معاملات منقول ،معاملات غیرمنقول و .......