مشاوره حقوقی رایگان - استرداد طلا به همسر

سلام.من زنم‌ مطالبه به مهریه و نفقه و طلا کرده.نفقه که اعسار کردم.ولی نصف طلاهاش رو به او دادم مدرکی هم‌ندارم.میتونم شاهد بیارم‌که من طلاهارو بهش دادم.

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
آری؛ با شهادت شهود ثابت نمائید که طلاها را به همسرتان داد‌‌ه‌اید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
باید ادعای شما اثبات گردد
شهود خود را معرفی نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
زوجه به عنوان مدعی باید ثابت کند که طلاها در دست شما بوده و اگر مدرکی نداشته باشد و شما انکار کنید نمی تواند ثابت کند.

رقیه سعادتمند

رقیه سعادتمند :

باسلام بشهادت شهود اصولا قابل بررسی است

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
سوال ابهام دارد و کامل نیست
هر مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود و اصل بر برائت است

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
چنانچه شهودی دارید که در حضور ایشان طلا های زوجه را به ایشان مسترد نمودید بله امکان معرفی شهود به دادگاه را خواهید داشت.