مشاوره حقوقی رایگان - استرداد طلا

با سلام من یک خواستگاری داشتم 12 سال پیش برای من طلا آورد و بعد تحقیق فهمیدیم که زن و بچه دارد و طلا رو به او پس دادیم.وقتی طلا داد رو پس دادیم هیچ گونه صورتجلسه نبود بینمون الان بعد از 12 سال رفته شکایت کرده که طلا به من ندادند. در ضمن چند بار آزار و اذیت کرده.حالا باید چی کار کنم؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اصل بر برائت است مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
چون این شخص از شما شکایت کرده است اگر ادعایی دارد باید با دلیل ثابت کند و شما باید از خود دفاع کنید.بدون داشتن دلیل موجه شکایت به نتیجه نمی رسد.
بابت مزاحمت و آزار و اذیت می توانید شکایت کیفری کنید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر شما ادعا کنید که طلاها را فروخته‌اید دعوایش رد می‌شود چون عین مال موجود نیست
ضمناً اگر شما ادعا بکنید که طلاها را به وی بازگردانده‌اید چون مدرکی ندارید ایشان می‌تواند انکار کند

علی غزاله

جناب آقای علی غزاله :

سلام
اول باید ثابت کنه طلایی به شما داده،بعدا استردادش رو بخواد.که در مقابل شما هم باید ثابت کنید که طلا رو مسترد کردید.

بهاره پورولیخان نوخندان

سرکار خانم بهاره پورولیخان نوخندان :

سلام استناد به شهود کنید که مال بهشون برگردانده شده و همچنین گذشت زمان 12سال اماره بر استرداد ازطرف شماست

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر ایشان ادعایی دارد باید با دلیل ثابت کند

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده شکایت نتیجه ای نخواهد داشت