مشاوره حقوقی رایگان - استرداد طلا

سلام
من و همسرم در شرف طلاق هستیم
طلاهایی که در دوران عقد برای من تهیه شده در چه صورت قابل استرداد نیست؟
زمان فروش طلاها باید قبل از دریافت احضاریه طلاق باشه؟ یا قبل از دریافت احضاریه عدول از هبه؟

الآن که احضاریه دادخواست طلاق همسرم به من رسیده آیا میتونم طلاهارو بفروشم؟(همسرم هنوز درخواست عدول از هبه نداده اما درخواست طلاق داده)
ممنون

پاسخ ها :

محمد خادمي حمید

جناب آقای محمد خادمي حمید:

سلام.استرداد هدایا مختص به دوران نانزدی میباشد.

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

اگر فاکتورها به نام شماست که هیچ مقوله هبه منتفی است و مشا مالک هستید اما اگر فاکتورها نزد همسر باشد و وصف هبه هم بر آن تعلق بگیرد استرداد امکان پذیر است. با فروش طلاها ممکن است برای شما ایجاد دردسر شود

پرسشگر :

چه دردسری؟

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،درصورتی که طلاها رابفروشی،عدول امکان ندارد،موجود نیست.موفق باشید

علیرضا قاسمی

جناب آقای علیرضا قاسمی :

سلام چون عدول از هبه صورت نگرفته ميتوانيد طلاها را بفروشيد

دکتر داود کرمی

دکتر داود کرمی :

استان :

سلام. اگر فاکتور فروش دارید می توانید به فروش برسانید مگر اینکه طلاها صرفا دست شما به امانت سپرده شده باشد والا اگر هبه باشد امکان فروش قبل از مطالبه وجود دارد.

پرسشگر :

طلای عروسیمونه
ولی فاکتورشو ندارم

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.قابل استرذداد نیست مگر با توافق.یاالله