مشاوره حقوقی رایگان - سهم ارث

عرض سلام و ادب
بنده مادرپدرم (مادربزرگم) 5 سال قبل فوت شدن و بعد از فوت ایشون تا به حالا بین پدربزرگم و یک عمو و سه عمه که همگی زنده هستن انحصار ورثه ای و یا تقسیم ارث صورت نگرفته متاسفانه پدرم حدود 7 ماه پیش فوت کردن
سوال ؟ بنده و سه برادرم از سهم ارث پدرم از مادرشون بهش میرسید هم سهم می بریم ؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله پدرتان ارث می برد و شما می توانید سهم پدرتان را مطالبه کنید

زکریا رستمیان

جناب آقای زکریا رستمیان :

سلام. بله شما ارث می برید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

مطابق گواهی انحصار ورثه خانواده پدریتان به استناد گواهی انحصار ورثه خانواده مادربزرگتان می‌توانید دعوای تقسیم ترکه مرحوم مادربزرگتان را مطرح نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله سهم الارث پدر شما از ماترک مادربزرگ ، به شما خواهد رسید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
آری؛ طبق قانون، شما از سهم‌الارث پدرتان ارث خواهید برد.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

نظر به توضیحات ارائه شده مستلزم دفاع جامع ومانع و یا طرح وتقدیم دادخواست /شکایت مناسب حقوقی در مراجع قضایی می باشد