مشاوره حقوقی رایگان - سهم وارث

سلام وقت بخیر
پدر من وقتی 3سالش بوده پدربزرگم فوت شده بعد از فوت پدر بزرگم عموی پدرم با مادربزرگم ازدواج میکند این درحالی است که پدربزرگم از لحاظ زندگی روستایی شامل وسایل و حیوان کمیت نداشته و عموی پدرم خشک و خالی اومده روی زندگی پدربزرگم زندگی کرده میخوام لطف کنید بگید آیا از لحاظ قانونی پدرم میتواند از ارثی که بعد از فوت ناپدری جامانده است ارث ببرد راهنمایی کنید. ممنون

پاسخ ها :

راضیه مصطفوی

سرکار خانم راضیه مصطفوی :

پدر شما ارث نمیبرد منتها مادربزرگ شما از عموی پدرتان ارث میبرد

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

باسلام
در صورتیکه چیزی بنام پدربزرگتون یا از پدربزرگتون یا دارایی داشته باشد به پدرتون میرسد و لی از عموی شما در صورتیکه ورثه درجه اول داشته باشد به پدر شما چیزی نمیرسد ولی به مادربزرگتون چون همسر عمویتون بوده ارث به او میرسد

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

پدر شما از ناپدری ارث نمیگیرد مگر انکه او خودش وصیت کرده باشد .