مشاوره حقوقی رایگان - اعسار از پرداخت محکوم به و تقاضای تقسیط آن

سلام. اینجانب در مرحله بدوی محکوم به پرداخت پنجاه میلیون تومان به خوانده شدم. بنده تجدید نظر کردم و هنوز رای قطعی نشده است. در صورت قطعی شدن رای به نفع خوانده تنها دارایی بنده چهل میلیون تومان سپرده بانکی هست و ماهی هفتصد هزار تومان سود بانکی میگیریم و با آن امرار معاش میکنم و شغلی هم ندارم آیا میشود اعسار از پرداخت و تقاضای تقسیط بدهم یا چون که حساب بانکی مستثنیات دین نیست توقیف میشود و برای محکوم له واریز میشود؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

معمولاً حساب بانکی شما توقیف می‌شود اما در هر صورت شما می‌توانید تقاضای اعسار مطلق دهید تا بدون پیش قسط تعیین شود

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

ابتدا عرض کنم رای به نفع خواهان صادر شده و نخوانده و در خصوص سود بانکی عرض کنم که اصل پول شما توقیف و به حساب طلب کارتان واریز می‌گردد

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

حساب بانکی شما توقیف خواهد شد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
حساب بانکی توقیف می‌گردد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
مبلغ را از حساب بانکی خود خارج نمایید و دادخواست اعسار از محکوم به را مطرح نمایید
در غیر این صورت مبلغ موجود در حساب توقیف خواهد شد

افشین حمیدپور

افشین حمیدپور :

سلام
به تقاضای خواهان توقیف می‌شود مگر رضایت وی را کسب نمایید

مینا علوی

سرکار خانم مینا علوی :

هر گونه وجه نقد و سپرده بانکی مشمول مستثنیات دین نیست و قابلیت توقیف دارد

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

پول حساب بانکی مستثنیات دین نیست و توقیف میشود و به محکوم له پرداخت میشود.

سمیه فرهادی فومشی

سرکار خانم سمیه فرهادی فومشی :

با سلام خوانده میتواند مبلغ موجود در حساب را توقیف بنماید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
حساب بانکی جزء مستثنیات دین نمی‌باشد و در صورت محکومیت، از آن محل، محکوم‌به برداشت خواهد شد.

زهرا ریحانی قدیم

سرکار خانم زهرا ریحانی قدیم :

سلام
به درخواست و به نفع محکوم له توقیف می شود