مشاوره حقوقی رایگان - تقسیط محکوم به

سلام وقت بخیر
درخصوص پرداخت نفقه معوقه همسر سابقم...
بعد از نظر کارشناس
محکوم به پرداخت مبلغ 12 میلیون تومان
نفقه شده ام...
ورای بدوی و حضوری صادر گردیده...
ولی 10 روز دیگه مهلت اجرایی داره...
بدلیل مشکلات زندگی و عدیده مالی توان پرداخت مبلغ محکوم به برایم سخته....
روش تقسیط چگونه س؟.؟
و در چه وقت میشه درخواست بدم...؟
متشکرم.

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام. شما باید در ظرف یک ماه از ابلاغ اجراییه ، دادخواست اعسار از محکوم به را مطرح نمایید تا در صورت قبول درخواست شما ، محکوم به اقساط بشود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و عرض ادب خدمت شما عرض کنم زمانی که اجراییه �در می‌شود شما یک مهلت یک ماهه دارید درون مهلت یک ماه باید فوراً دادخواست اعسار از پرداخت محکوم به را به همان شعبه بدهید و زمانی که شعبه دادگاه اعسار شما را بپذیرد می توانید به صورت اقساط پرداخت کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود چنان‌چه توانایی پرداخت ندارید میتوانید اعسار دهید میزان اقساط را دادگاه تعیین می‌نماید مطابق با وضعیت معیشتی محکوم علیه

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بعد از ابلاغ اجرائیه شما 30 روز مهلت دارید دادخواست اعسار بدهید.
برای ثبت دادخواست اعسار باید از دفتر خدمات قضایی فرم استشهادیه و لیست اموال و دارایی بگیرید و بعد از پر کردن فرم ها می توانید دادخواست اعسار بدهید.
اگر ماشین یا اموال دیگری به غیر از مستثنیات دین به نام شما باشد دادخواست اعسار شما رد خواهد شد.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

ظرف سی روز از زمان ابلاغ فرصت دارید دادخواست اعسار وتقسیط دهید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛ طبق ماده 1 قانون اعسار: «معسر كسی است كه به واسطه عدم كفایت دارایی یا عدم دسترسی به مال خود قادر به پرداخت مخارج محاكمه یا دیون خود نباشد». طبق ماده 23 همین قانون: «مدعی اعسار باید شهادت كتبی لااقل چهار نفر از اشخاصی كه از وضع معیشت و زندگانی او مطلع باشند، به دادخواست خود‌ ضمیمه کند. در شهادت‌نامه مذكور باید اسم و شغل و وسایل گذران مدعی اعسار و عدم‌تمكن او برای پرداخت محكوم‌به یا دین با تعیین مبلغ آن ‌تصریح شود». در ضمن‌ بنا به ماده 37، «اشخاصی كه دارایی نداشته یا دارایی آنها كافی برای پرداخت تمام بدهی نباشد، ولی با عایدات شغل و حرفه خود بتوانند تمام یا ‌قسمتی از بدهی خود را بپردازند محكمه با در نظر گرفتن مبلغ بدهی و عایدات‌ بدهكار و معیشت ضروری او میزان و مدت و عده اقساطی را كه باید داده شود، تعیین خواهد كرد». بنابراین دادگاه با احراز شرایط فوق، اعسار کلی یا جزیی خواهان را از پرداخت محکوم‌به صادر می‌کند.