مشاوره حقوقی رایگان - تودام سایت شرط بندی افتادم

سلام من ازپارسال تو دام سایتهای شرط بندی افتادم زندگیم داغون شده نزدیک 1میلیارد از دست دادم آیا میشه پولمو پس بگیرم؟

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

بستگی به این دارد که علیه شما نیز جرم انگاری شود یا خیر

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام شکایت کنید ولی نتیجه قابل پیش بینی نیست
خودتان هم مجرم خستید

زکریا رستمیان

جناب آقای زکریا رستمیان :

سلام. ممکن است . با وکیل مشورت کنید.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

با قطعیت نمی توان پاسخ داد اصولا خیر

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر
به نظر چنین امکانی وجود ندارد.
طبق قانون فعالیت در سایت شرط بندی جرم و مرتکب به مجازات حبس تا شش ماه یا تا 74 ضربه شلاق محکوم می شود.
و اموالی که در سایت شرط بندی به دست میاد به نفع دولت ضبط می شود

از طرفی این پولها از طریق تبدیل به ارز دیجیتال از کشور خارج می شوند

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اصولاً پولی در این حساب‌ها باقی نمی‌ماندتا پرونده در جریان بیفتید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
امکان اقامه شکوائیه وجود خواهد داشت
ولی ممکن است نتیجه نگیرید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
خیر؛ چرا که دعاوی که مبنای آنها، خلاف شرع و قانون باشند قابل رسیدگی در محاکم قضایی نمی‌باشند.

ابوالحسن افشاری

جناب آقای ابوالحسن افشاری :

درود. به نتیجه خوش بین نیستم. چرا که جدای از محل استقرار گردانندگان این سایت ها و میزان دسترسی به آنها، خود شما هم مرتکب جرم شده اید.