مشاوره حقوقی رایگان - تعویض پلاک

سلام خسته نباشید یک ماشین فروختم وبه خریدار وکالت ده ماه دادم و الان 5 ماه گذشته و خریدار هیچ اقدامی برای تعویض پلاک نکرده است و نمیرود برای تعویض پلاک و یارانمون قطع کردن واین ماشین یکی از این دلیل های قطع یارانمون هست که چون پلاک این ماشین به نامم هست چکار کنم که خریدار پلاک ماشین تعویض کنه با تشکر

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید دادخواست الزام به فک پلاک بدهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید دادخواست الزام به فک پلاک مطرح نمایید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
دادخواست توقیف خودرو و الزام به فک پلاک تنظیم گردد

رقیه سعادتمند

رقیه سعادتمند :

باسلام ابتدا اظهارنامه دهید سپس دادخواست الزام به فک پلاک دهید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
دادخواست به خواسته الزام به فک پلاک به طرفیت خریدار را از طریق یکی از دفاتر خدمات قضایی محل سکونت خویش به ثبت برسانید.

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
ابتدا اظهارنامه بفرستید و سپس دادخواست الزام به فک پلاک مطرح کنید.

صفورا جعفرزاده

سرکار خانم صفورا جعفرزاده :

درود، مطابق وکالت اعطایی ایشان 5 ماه دیگر فرصت دارند.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌توانید اگر توافقی داشته‌اید درخواست توقیف خودرو را نمایید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

از باب قانون مسؤلیت مدنی طرح دعوی خسارت نمایید