مشاوره حقوقی رایگان - عدم تعویض پلاک خودرو توسط خریدار

یا سلام.من سالها پیش پرایدی رو به صورت قولنامه دستی فروختم چون لیزینگی بود.این ماشین دست به دست به چند نفر فروخته شده اما هنوز پلاک به نام من هست.چه طور می تونم اجبار کنم که پلاک رو تعویض کنند؟ و ایا من برای فک پلاک هزینه ای رو باید پرداخت کنم؟

پاسخ ها :

مریم روحی

سرکار خانم مریم روحی :

با درود به خریدار و مالک کنونی اظهارنامه ارسال کنید و به ایشان هشدار دهید نتایج قانونی عدم فک پلاک با آنهاست

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما به طرفیت خریداری که قولنامه انرادارید داد خواست فک پلاک بدید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام شما باید ابتدا اظهارنامه ارسال نمایید و سپس دادخواست الزام به فک پلاک به طرفیت خریدار و شخصی که مالک آخر است اقامه
نمایید و بعد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام دادخواست الزام به فک پلاک و انتقال سند بدهید.