مشاوره حقوقی رایگان - تعویض نکردن پلاک خودروی دچار حریق شده توسط خریدار

با سلام و خسته نباشید

شهریور 99 ماشین بابام که پیکان 79 بود دچار آتش سوزی از موتور و داخل اتاق شد ما این ماشین رو از طریق سایت آگهی و با یه قولنامه دست نوشته به یه نفر فروختیم تا این رو ببره و درستش کنه و تعویض پلاکش کنه که تاریخ وکالت نامه فروشش که توسط دفتر ثبت اسناد تنظیم شده بود تا پایان اسفند 99 بود ایشون از ما وقت بیشتری گرفت که ماشین رو بازسازی کنه آخرش یماه پیش (مهرماه) گفت که درستش کردم و بردم تعویض پلاک ولی بخاطر سوختگی تعویض پلاکش نکردن ولی الان فهمیدیم دروغ گفته و قطعات ماشین رو تکه تکه باز کرده و فروخته
و الانم بما میگه 2 میلیون بدید برگ سبز و کارت ماشین رو بهتون بفروشم.
ممنون میشم اگه راهنماییم کنید که راه حل قانونیش چیه و من چیکار باید کنم؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید به راهنمایی و رانندگی مراجعه نمایید و درخواست توقیف پلاک را نمایید و اعلام نمایید که به علت اینکه ماشین اوراق شده است پلاک را در لیست سیاه قرار بدهند
یا میتوانید دادخواست الزام به تسلیم پلاک و اسناد مالکیت خودرو به اداره تعویض پلاک به علت اوراق کردن خودرو را اقامه نمایید جهت مشاوره تماس بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود دادخواست فک و تعویض پلاک تقدیم نمایید