مشاوره حقوقی رایگان - تعویض پلاک نکردن و تصادف

سلام
5 ماه پیش ماشین فروختم وکالت تعویض پلاک دادم اما متاسفانه این ماشین تعویض پلاک که نشده و دو نفر دیگر هم فروخته شده و حال با این ماشین تصادف شده و فرد به کما رفته و راننده فرار کرده است و حال حکم جلب من امده حالا چکار باید بکنم ؟ ممنونم

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

تقاضای توقیف پلاک و خودورو و فک پلاک نمایید. جهت کسب اطلاعات بیشتر تماس بگیرید

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

سلام تقاضای توقیف پلاک و خودورو و فک پلاک نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

تقاضای توقیف پلاک و خودورو و فک پلاک نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید مدارک مبنی بر تصرف ماشین توسط غیر ارایه بدید مبایعنامه یکی از انهاست و دادخواست تعویض پلاک هم بدهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
تقاضای توقیف پلاک خودرو و فک پلاک بدهید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
شما مبایعه نامه و وکالت نامه خود را به دادسرا ارائه بدهید که شما ماشین را فروخته اید
و

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

دادخواست الزام به فک و تعویض پلاک و دستور موقت مبنی بر توقیف فیزیکی خودرو را به نماید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

تقاضای توقیف پلاک خودرو و فک پلاک بدهید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

تقاضای توقیف خودرو و دادخواست فک پلاک دهید.