مشاوره حقوقی رایگان - فروش خودرو

با سلام و خسته نباشید. بنده خودرویی راندیم دوسال فروختم به یکی بهش وکالت تام دادم گفت من فردایم تعویض پلاک ولی امروزه راهنمائی رانندگی برام جهت تخلفش پیام اومد فهمیدم نرفته لطفا بفرمائید وکالت تام یعنی تا همیشه میتونی پلاک نزن روحیات وکالت تام داشتن یا وکالت تام بلاعزل هم یه قاعده خاصی داره ممنون میشم راهنمائی بفرمائید.باتشکر.

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام باید متن وکالت بررسیشود اما دادخواست فک پلاک دهید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

در صورتی که وکالت داده باشید و فک پلاک ننموده باشد می تواند دادخواست الزام به فک و تعویض پلاک تقدیم نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله مگر وکالت نامه دارای مدت باشد
شما باید دادخواست الزام به فک پلاک و انتقال سند رسمی را مطرح نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

میتواند دادخواست الزام به فک و تعویض پلاک تقدیم نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی و تعویض پلاک بدهید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

میتواند دادخواست الزام به فک و تعویض پلاک تقدیم نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی و تعویض پلاک بدهید