مشاوره حقوقی رایگان - توبه نامه برای حمل مشروبات الکلی

باسلام پسر همسایه ما حمل مشروبات الکلی انجام داده وقبلاهم در مورد این موضوع از عفو مشروط استفاده کرده وطی این مدت دوباره از او مشروب گرفتن حکم براش 3یا 5سال فکر کنم آمده الان حدود3ماهه درزندان به سر میبردبرای پابنددرخواست داده موافقت نشده آیا توبه نامه تاثیری در پرونده اش دارد پشیمان شده ممنون

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
خیر؛ چرا که پسر همسایه جرم را مجدداً مرتکب شده است.

نامدار فرهنگیان

جناب آقای نامدار فرهنگیان :

پس از قطعی شدن رای توبه اثری ندارد

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

توبه پس از اثبات جرم ، میتواند از جهات تخفیف مجازات باشد

ميثم  رحيم نژاد بالاگفشه

ميثم رحيم نژاد بالاگفشه :

با سلام
احراز توبه با قاضی است .
به نظر با توجه به تکرار مجدد جرم ، اثبات این‌موضوع بعید می باشد.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام نمی‌توان نتیجه را پیش بینی نمود می‌توانید درخواست بدهید

فاطمه عباسی

فاطمه عباسی :

میتوانند درخواست بدهند ولی با توجه به تکرارجرم باید بررسی بشه

ابوالحسن افشاری

جناب آقای ابوالحسن افشاری :

درود. نوشتن و ارائه توبه نامه ضرر ندارد. در صورت اثبات ندامت و پشیمانی می توان به کاهش مجازات امیدوار بود.