مشاوره حقوقی رایگان - هزینه های ملک اجاره ای

سلام قرارداد واحد اپارتمان قرارداد دوم 17 ماه تحویل مستاجر گرفتگی لوله فاضلاب به عهده کیست متشکرم جواب بدین

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

هزینه های کلی برعهده مالک وهزینه های جزیی چون تعمیر ورفع گرفتگی با مستاجر

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

برعهده موجر است مگر منتسب به فعل مستاجر باشد.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
هزینه عنوان شده در متن سؤال بر عهده مستأجر است.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بر عهده مالک مگر اینکه تقصیر مستاجر ثابت شود

نامدار فرهنگیان

جناب آقای نامدار فرهنگیان :

سلام اگر صرفا این مشکل با لوله بازکنی و تعمیر جزیی حل شود هزینه ها با مستاجر است درغیر اینصورت تعمیرات اساسی بعهده موجر هست

سيدفخرالدين  حسيني فيروز

جناب آقای سيدفخرالدين حسيني فيروز :

سلام هزینه های جزئی از جمله مورد سوال به عهده مستاجر می باشد.

قاسم منصورخاکی

جناب آقای قاسم منصورخاکی :

سلام بر عهده موجر است. رفع گرفتگی لوله فاضلاب از مصادیق اصل بنا و تاسیسات عمده محسوب می گردد.

لیلا علیخانی

سرکار خانم لیلا علیخانی :

سلام. در پاسخ به پرسش شما، هزینه عنوان شده به عهده مستأجر است.

علیرضا ترحیب

علیرضا ترحیب :

با سلام،در کل تعمیرات اساسی در عهده موجر و تعمیرات جزیی بر عهده مستاجر می باشد و سوال مربوط به قسمت اخیر می باشد مضافا اینکه از باب تسبیب نیز در عهده مستاجر می باشد.

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

به عهده موجر مگر اینکه ناشی از تقصیر مستاجر باشد