مشاوره حقوقی رایگان - اعاده دادرسی

باسلام
اگرتومهلت 20 روزه برای تجدید نظر اعتراض نکنیم ووقتش تمام شود .
چندروزمهلت اعاده دادرسی یافرجام خواهی داریم .اعتراض برای مهریه است .
ممنون

پاسخ ها :

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ،،،

نحوه اعتراض به حکم مهریه، بدین صورت بوده که در صورت وجود شرایط یکی از روش های اعتراض، شامل واخواهی، تجدیدنظر، فرجام و اعاده دادرسی،

معترض باید با پرداخت هزینه و ارائه مدارک لازم، از جمله تصویر برابر اصل شده رای صادره، برای ثبت دادخواست خود،

به یکی از دفاتر خدمات قضایی مراجعه نماید.

البته
واخواهی و تجدید نظرخواهی اصولاً مانع اجرای حکم هستند

و طرق فوق العاده مانند فرجامخواهی، اعاده دادرسی، اعتراض شخص ثالث و اعتراض ثالث اجرایی نیز اصولاً (مگر در موارد مصرح قانونی) منعی برای اجرای حکم ایجاد نمی کند.

سعید فتاح زاده حصاری

جناب آقای سعید فتاح زاده حصاری :

سلام
20 روز فرصت فرجام خواهی

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
معمولا از تاریخ ابلاغ رای مهلت یک ماه برای اعاده دادرسی و فرجام خواهی بیست روز خواهید داشت