مشاوره حقوقی رایگان - درخواست ماده 477

اینجانب با ارایه مستندات تلف شدن مال درخواست اعسار از پرداخت محکوم به را دادم که در دادگاه بدوی و تجدید نظر رد شد نظر قاضی این بود که چک باید پاس شود قبول اعسار آن یعنی بی اعتباری سند تجاری و کلا به اصل درخواست توجهی نداشت آیا جهت جلوگیری از جلب و زندان همزمان با دادخواست اعاده دادرسی درخواست توقف عملیات اجرا را بدهم یا پس از پذیرفته شدن قبول رسیدگی از سمت مدیر کل استان اینکار بطور اتومات انجام خواهد شد؟

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

قاعدتا اگه اعاده پذیرفته بشه دستور توقف عملیات اجرایی را شعبه صادر میکنه. در هر صورت پیگیر باشید
برای دریافت اطلاعات حقوقی کاربردی به صورت روزانه به صفحه اینستاگرام من مراجعه کنید
https://www.instagram.com/m_mostajeran_lawyer

اميرحسين صادقي

جناب آقای اميرحسين صادقي :

دعوی اعسار اعتبار امر مختومه ندارد و مجدداً قابل طرح است
به این لحاظ جهاتی برای اعاده دادرسی وجود ندارد
صورت مسئله صحیح نیست

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اصولا حکم اجرا می‌شود مگر مورد پذیرش قرار گیرد