مشاوره حقوقی رایگان - رای خلاف قانون و مقررات و شرع

با سلام دادگاه تجدیدنظر مالکیت زمینی را از اداره ثبت اسناد و املاک استعلام کرده، رایی که صادر کرده مالکیت را به دونفرتسری داده است. سند مکتومی به همان شعبه ارایه دادیم و تقاضای اعاده دادرسی نمودم پذیرفت اعسار از پرداخت هزینه تمبر دادیم دعوت کرد همراه شهود حاضر شدیم اعسار پذیرفته شد. منتظر تشکیل جلسه رسیدگی بودیم به دفترشعبه مراجعه کردم گفت قاضی اعاده دادرسی را رد کرده رای است. یاللعجب!!!مانده ایم به کی شکایت کنیم. خلاف شرع و قانون اظهرمن الشمس شما بفرمایید چه کنیم؟

پاسخ ها :

رقیه شکری

سرکار خانم رقیه شکری:

با سلام با قاضی صحبت کنید باید دید دلایل ایشان جهت رد اعاده چه بوده

یک وکیل

پرونده شما باید مطالعه گردد تا علت رد اعاده دادرسی مشخص شود

یک وکیل

در ساعات ملاقات حضوری رییس کل دادگستری ویا ساعت نماز ،ب خدمت ایشان برسید و با مدارک و مستندات کامل با نامبرده صحبت کرده و کسب تکلیف کنید. متذکر میگردم ک نیاز به مطالعه پرونده شما می باشد.