مشاوره حقوقی رایگان - در اعاده دادرسی درقوانین جدید کیفری ،نقش اقرار خارج از دادگاه =عندالحکم در صدور حبس3 سال تعزیری چیست

با سلام و تشکر از لطف وکلای عزیز که خودشان را وقف هم وطنانشان نموده اند
و ضمن پوزش از عنوان سوال تخصصی آنهم به این شکل (که اهمیت آن به جهت آگاهی خودم و شاید نیاز عمومی و جلوگیری از بی عدالتی حاصله ای باشد برای دوستان دیگر )
مطلب : اگر ضابطین خاص دادگستری، برگ بازجوی مقدماتی را با اجبار و اکراه از کسی و با دست خط خود (ضابطین) تنظیم و در آن امضاء و اثر انگشت شخص را بگیرند. و در تمامی مراحل بعدی از بدو ورود به پاسگاه انتظامی تا پایان دادگاه تجدید نظر شخص هیچگونه اعتراف و اقراری نداشته باشد و تماما فقط تخلف شکل گرفته در موضوع را بیان و تکرار کند و بازپرس و قاضی و مستشاران مستبدانه تاکید کنند اعتراف به این اقرار بکن و جریمه نقدی بشو و برو و شخص دروغ نگوید و نپذیرد و قاضی را دست به دامان قراین و امارات کند و آنهم امثال شهادت کاملا متناقض همان ضابطین و مدارک کذب تر از تخلفشان و تراشیدن نامه های کارشناسی باعث صدور حکم حبس سه سال تعزیری شود بدون هیچگونه سابقه قبلی محکومیت ( با الحاق و اثبات سه رای برات در طی چهار سال گذشته از گزارش کذب ضابطین مغرض و هم اداره ای آنها) تکلیف چیست و متخلف و محکوم، حاکم بی طرف و وجدان قاضی، ظالم و مظلوم، وکیل و موکل کیست !! ؟ ؟
1 ) با این شرح حال لطفا راهنمایی بفرمایید آیا بند ث از هفت بند(7خان) ماده 474 می تواند در اعاده دادرسی کمکی بکند. (البته ناگفته نماند امکان اثبات اجباری بودن اقرار مذکور برایم تا حدی غیر ممکن است زیرا این توطئه با همدستی کامل ضابطین و عدم دقت !!!!!حاکم بی طرف و . . . شکل گرفته )
2 ) ایا راه دیگری هم هست ؟ ( البته نمی دانم شرع بین به ژن من می خورد یا فکرش را هم نکنم ) از صبر و شکیبای و محبت شما سپاسگذارم
دوستان خوبم من وکیل می خواهم البته نه از چند دسته زیر که قبلا مراجعه کرده ام
وکیل اول : 5 دقیقه حرفم را شنید و فقط رای تجدید نظر را دیده و سوال کردند که شغلت چیه ؟ درآمدت چقدره ؟
وکیل دوم : اول حق مشاوره را بده شش رقمی (ساکن تهران نیستم) و 5 دقیقه حرفم را شنید و گفت من کار کیفری نمیکنم و زنگ زد گفت نفر بعدی گفتم وجه من ......
وکیل سوم : 5 دقیقه حرفم را شنید و گفت وای وای وای میدونی زندان روزی چند شده و ماشین حساب و سه سال در .....= X و نیم نگاهی بهم کرد و چون یکمی دلش رحم امد دوباره گفت تقسیم بر ... = y ! با طنزی که ناراحت نشه، گفتم مگه اومدم بفروشمش گفت دنیا اینجوری دیگه و چون ازت خوشم اومده بری زندان بهتره
وکیل چهارم : 5 دقیقه حرفم را شنید گفت چند روزه رای قطعی تجدید نظر بهت رسیده گفتم 10 روز گفت 10 روز بیشتر وقت نداری
وکیل پنجم : ....... گفت خوب قانون را یاد گرفتی و میتونی از خودت دفاع کنی ولی تو وکیل نیاز نداری و یکمی باید $ جمع کنی و ..... و خب میدونی دیگه تشریفاتش باید انجام بشه، بگم فقط یک ایستگاه مونده به ارش خودما جمع کردم و زدم بیرون
خب انشالله که خستگی تون بیرون آمد و مدت کوتاهی تونسته باشم تبسمی بر لبهای زباتون بیارم
خلاصه هرچه ته جیبم بود را دادم با دوتا نون و دو تا تخم مرغ برگشتم خونه
و اما وکیل ششم : سرکار خانم محترمه ... در این گروه که از ایشون بینهایت تشکر میکنم که من را درک کرد و با اجازه ایشان عنوان کردم که اگر دوستان بتونن راهنمای و همراهی بکنند که ممنونم از همگی.

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام" پرسشگر عزیز " در آئین نامه تعرفه حق المشاوره و یا در عرف ، ارائه خدمات مشاوره حقوقی رایگان وجود ندارد . مطلع باشید در اکثریت قریب به اتفاق کشورهای مترقی و در حال پیشرفت دنیا ، گرانترین ارائه خدمات متعلق به وکلا و مشاوران حقوقی است چونکه ارزش ارائه خدمات حقوقی مطلوب و تحصیل در رشته حقوق بعنوان بالاترین رشته علوم انسانی و کسب علم و تجربه و کارآموزی و مهارت اندوزی در حرفه وکالت و سختی ها و دشواریهای آن بالاست . جنابعالی به جای اینکه سراغ چندین وکیل و مشاورحقوقی بروید و هزینه های اضافی دریافت خدمات مشاوره حقوقی متعدد و با پاسخهای متنوع بر خود تحمیل نمائید می توانستید از ابتدا با تحقیق کافی نزد یکی از وکلا و مشاوران حقوقی متعهد ، متخصص و منصف واقع در حوزه جغرافیایی یا قضایی خود رفته و خدمات حقوقی خود را دریافت نمائید .

یک وکیل

با همکار محترم هم نظر هستم.

دادراه

دادراه:

استان :

کاربر گرامی درخواست پذیرش وکالت خود را در قسمت «وکیل میخواهم» درج کنید تا وکلای دادراه اعلام نظر کنند.

یک وکیل

با سلام ممنون از لطف و ابراز محبت شما،ان شالله که مشکل شما با توکل بر خدا حل شود.منتظر شنیدن اخبار خوش از جانب شما هستم.