مشاوره حقوقی رایگان - اعاده دادرسی

سلام، برای ثبت اعاده دادرسی چیکار باید انجام بدم،؟؟ به کجا باید مراجعه کنم؟؟ چطور میتونم از حق خودم دفاع کنم؟

پاسخ ها :

بهجت  اسماعيلي

سرکار خانم بهجت اسماعيلي :

سلام. با در دست داشتن مدارک به دفتر خدمات قضایی مراجعه نمایید.

پيمان  محسنيان كوچكسرايي

پيمان محسنيان كوچكسرايي :

دردر صورت تحقق موارد منصوصه در در ماده 432 ایین دادرسی مدنی و 476 ایین دادرسی کیفری برای ارا کیفری به دیوان و درمورد ارا حقوقی به دادگاه صادرکننده حکم مراجعه نمایید