مشاوره حقوقی رایگان - استرداد بیعانه

سلام من شمش طلا خریداری کردم البته نه به صورت کامل
به دلیل اینکه مبلغ زیاد بود باید حواله میکردم و به دلیل اینکه بانک ها بسته شده بود قرار بر این شد که من روز بعد پول رو واریز کنم و طلا رو تحویل بگیرم و مبلغی رو من برای بیعانه دادم و طلا فاکتور شد الان من منصرف شدم آیا امکان دارد که همه پول بیعانه رو پس بگیرم ؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر بیعانه به عنوان خسارت پشیمانی پرداخت شده باشد قابل مطالبه نیست

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

اگر در قرارداد حق فسخ باشد می‌توانید اقدام کنید

سمیه جباری

سرکار خانم سمیه جباری :

با این وصف شما قابل ذکر نیست. باید به مفاد توافق شما مراجعه کرد.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بستگی به توافق دارد
در صورت تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بستگی به قرارداد فی مابین دارد اظهارنامه مبنی بر استرداد وجه ارسال کنید و سپس دادخواست مطالبه وجه بدهید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

معمولا پول بیعانه بازگردانده نمی‌شود اما بستگی به توافق شما با آن شخص طلا فروش دارد

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
بستگی به توافق بین طرفین دارد معمولا قابل استرداد نخواهد بود زیرا معامله طلافروش با بنکدار یا همکار بسته شده و ضرر انصراف به عهده ایشان خواهد بود که معمولا به میزان بیعانه در نظر گرفته می‌شود.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

بسته به قرارداد فی مابین دارد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

معمولاً مبلغ بیانه مسترد نمی‌شود اما بستگی به توافق خودتان با ایشان دارد

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

بستگی به نوع قرارداد فی مابین شما و خسارت انصراف در قرارداد دارد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
پرسشگر ارجمند
بستگی به توافقات حاصله دارد
بنظر اری امکان پذیر است