مشاوره حقوقی رایگان - سند زمین همراه وکالت بلاعزل

با سلام از شخصی وکالت بلاعزل یک قطعه زمین مشاع را دارم ولی بدلیل عدم آگاهی در دفترخانه مبایعه نامه دریافت نکردم واصل سند هم ندارم برای دریافت سند چه باید کنم؟

پاسخ ها :

نامدار فرهنگیان

جناب آقای نامدار فرهنگیان :

چنانچه در وکالتنامه حق انتقال ب خویش را داشته باشید میشه دادخواست الزام به تنظیم سند مطرح کنید

حامد نادرزاده

جناب آقای حامد نادرزاده :

کار سختی پیش رو دارد باید مدارک شما بررسی و احتمالات ممکن را تدبیری اندیشید

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام باید اثبات عقد و الزام به تنظیم سند رسمی دهید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

دادخواست اثبات و الزام به تنظیم سند رسمی دهید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

به دفتر خانه مراجعه کنید رونوشت به شما داده خواهد شد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بدوا باید دادخواست الزام تنظیم گردد که نیازمند برسی و تنظیم به صورت تخصصی می باشد در صورت تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید تا ضمن گفت و گوی متقابل موارد لازم عرض شود

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

دادخواست اثبات مالکیت به دادگاه با مستندات و دلایل بدهین