مشاوره حقوقی رایگان - سند مالکیت مغازه

سلام یک خانه ی مسکونی با دو مغازه که از پدرمان به ارث رسیده در حال حاضر دو برادر آن خانه و مغازه ها رو خریداری کرده به این صورت که یکی از آنها خانه و یک مغازه را برداشته و دیگری یک مغازه را برداشته. حالا برادر دوم میخواهد سند مالکیت (برای آن مغازه) برای سهم الارث اش از برادری که خانه و مغازه را تحت عنوان مالک دارد بگیرد. شرایط آن چیست؟

پاسخ ها :

کرم حسین یاری فیروزآباد

جناب آقای کرم حسین یاری فیروزآباد :

سلام شما واضح نیست، دقیق تر توضیح بدهید، اما اگر درست متوجه منظورتان شده باشم قاعدتاً برای انتقال سند ابتدا باید گواهی حصر وراثت بگیرید بعد به دفتر خانه بروید و هر کدوم از شما می تونید نسبت به انتقال سهم تان به دیگری اقدام کنید