مشاوره حقوقی رایگان - ابطال سند رسمی

با سلام بنده وکالت بلاعزلی به برادرم دادم و کلیه اختیارات راجع به سند مشاعی خود از یکباب مغازه را به وی سپردم لاکن ایشان از وکالت خود سوء استفاده کرد و سند را به نام خود تغییر داد بدون اینکه دیناری به من بدهد حال بنده به استناد اینکه وکیل باید حساب دوره وکالت خود را به موکل بدهد برای وی اظهارنامه فرستادم که حق الزحمه دوران اداره مغازه را گرفته و پول مغازه را که به نام خود کرده به من برگرداند لاکن ایشان توجهی به اظهارنامه نکرده میخواهم شکایت کنم لطفا راهنمایی کنید

پاسخ ها :

محمد حسین مصلح

جناب آقای محمد حسین مصلح :

با سلام
محتوای وکالتی که داده اید باید بیشتر روشن شود
ممکن است با توجه به اینکه بلاعزل بوده و اینکه وکالت در کلیه اختیارات به ایشان داده شده وکالت در مقام بیع محسوب شود و دعاوی مطروحه در خصوص اعلام بطلان اسناد انتقال و ابطال سند مالکیت توسط محاکم استماع نگردد. با این وجود اگر مبلغی بابت ثمن‌ معامله به شما پرداخت نشده باشد و سند پرداختی وجود نداشته باشدو نیز شهود مبنی بر اینکه اعطا وکالت صرفا به منظور انجام امور اداری بوده و نه انتقال بتوانید اقامه کنید، به احتمال فراوان میتوانید در دعاوی پیش گفته پیروز شوید.

کرم حسین یاری فیروزآباد

جناب آقای کرم حسین یاری فیروزآباد :

سلام دادخواست مطالبه وجه(ثمن معامله) را ارئیه بدید انشالله پیروز می شوید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

نیازمند رویت و بررسی اسنادی به ویزه وکالتنامه است