مشاوره حقوقی رایگان - سند رسمی

باسلام شخصی بواسطه وکالت رسمی اقدام به دریافت سند منزل به متراژ600متر کرده همین شخص باعلم به اینکه این منزل قبلابصورت قولنامه ای به شخص دیگری فروخته شده ؛مجددا از خریدار200مترازهمین منزل رابازهم قولنامه ای خریده است ودال براطلاع ایشان ازمعامله است
سوال بنده اینه که چطوری اقدام به ابطال سند ایشان بکنیم
تاریخ فروش قولنامه ای منزل سال 67وقبل ازتاریخ اخذ وکالت نامه واخذسندرسمی توسط این شخص میباشد
ممنون

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
دادخواست تخصصی تنظیم گردد و

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
بنظر آری امکان پذیر است اقدام نمایید دادخواست تخصصی تنظیم گردد و حتی المقدور به یک وکیل دادگستری وکالت دهید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

ایادی باید مرتب و مشخص شوند و سپس باید بررسی کنیم

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
جهت ثبت دادخواست به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
به نظر میرسد جرم فروش مال غیر به منصه ظهور رسیده است و از این راه میتوان شکایت کرد از منظر حقوقی نیز به استناد قولنامه ها میتوان دادخواست ابطال سند رسمی را به ثبت رساند.

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام به استناد قراردادها و ترتیب ایادی طرح دعواکنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
ورثه باید باید با توجه به مفاد و شروط قرارداد ، دادخواست حقوقی اقامه نمایید

با شرایطی امکان اقامه شکوائیه کیفری خرید مال غیر وجود خواهد داشت و ...