مشاوره حقوقی رایگان - خرید زمین مال غیر

باسلام
قبل از وقوع معامله خریدار عالم به عدم مالکیت انتقال دهنده بوده که زمین متعلق به دیگری است با این حال زمین را خریده الان زیر بار نمی رود و می گوید من اطلاعی نداشتم چگونه اثبات کنیم که قبل از معامله اطلاع داشته و زمین مال غیر بوده
آیا وراث فروشنده شکایت علیه خریدار کنند برای فروشنده زندان دارد در صورتی که مالک رضایت به فروشنده بدهد زندانش بخشیده می شود؟
یا رضایت خریدار هم باید باشد؟
فروشنده 75 ساله و بیمار است
چه کار کنیم و از چه کسی شکایت کنیم تا اصل پول خریدار را پرداخت نماییم چون بیش از مبلغ فوق می خواهد از ما مطالبه نماید

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود هرچند مطلع باشد باز فروشنده مسؤل است
این موضوع حقوقی امری تخصصی است...