مشاوره حقوقی رایگان - خرید مال غیر

درود بر شما عزیزان
آیا همانگونه که فروش مال غیر جرم است آیا خرید مال غیر هم جرم محسوب میشود؟
بنده قرارداد یک واحد آپارتمان که مالکین آن پدرم و شریکش هستند رو بدین صورت که فروشنده بنده و خریدار خانمم هستند رو بصورت کاملا صوری نوشتم. بعد از یکسال خانم شکایتی مبنی بر الزام انتقال سند از من داشت که توسط دادگاه رد شد،بار دیگه شکایتی مبنی بر فروش مال غیر از من داشته،با توجه به اینکه من و خانمم به مدت پنج سال در آن آپارتمان باهم زندگی کردیم و کاملا از مالکیت آپارتمان اطلاع داشته آیا میتوان به عنوان خرید مال غیر از ایشون شکایت کرد؟آیا نیازی به اثبات مطلع بودن ایشون (همسرم) هست؟
با تشکر

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بله؛ خریداری که اطلاع از مال غیر بودن مورد معامله دارد همانند فروشنده‌ای که اطلاع به فروش مال غیر دارد مجرم است و طبق قانون، خریدار نیز به کیفر خرید مال غیر محکوم خواهد شد.