مشاوره حقوقی رایگان - سند ملک

بنده ملکی را در تاریخ 98/12/15 قولنامه کردم ولی سند ملک بخاطر ضمانت مالک از شخصی که متواری است در بازداشت بانک میباشد ( 5 نفر ضامن بودند که همه به نحوی سند یا حساب بانکی آنها بازداشته . ) من چون میخواستم مشکل سند حل بشه سهم بدهی فروشندم را به بانک دادم و 2 نفر دیگه هم رفتند بانک و بدهی را دادند. الان سند من بخاطر 2 نفر دیگه هنوز در بازداشته و مالکم هم اصلا پیگیری نمیکنه و روز بروز جریمه میخوره به بدهی. آیا من میتونم خودم از مبلغی که هنوز بابت انتقال سند نزدم هست بقیه بدهی افراد به بانک را بدهم و سند را از بازداشتی در بیارم و با وکالتنامه بلاعزلی که نزد مشاور املاکی هست سند را بزنم ؟چون به همین منوال باشه مبلغ بدهی به بانک از مقدار پولی که بابت سند پیشه منه بیشتر میشه.
ممنونم از شما

پاسخ ها :

محمد حسین مصلح

جناب آقای محمد حسین مصلح :

با سلام اگر ضمانت توسط 5 ضامن به صورت تضامنی انجام شده هر کدام از ضامن ها مسءول تادیه تمام بدهی می باشند. لذا شما می توانید ابتدا با ارسال اظهار نامه به فروشنده و توضیح اینکه ملک به واسطه ضمانت تضامنی در رهن بانک است و مطالبات بانک به دلیل متواری بودن مدیون پرداخت نشده مهلت کوتاهی جهت تادیه دین به ایشان بدهید و در صورتی که ظرف مهلت بدهی بانک تسویه نشد با توجه به وکالتی که دارید از محل تتمه ثمن‌ معامله بدهی بانک را تسویه نمایید. ولی اگر ضمانت توثیقی باشد پرداخت بیش از سهم ضامن از ضمانت صورت گرفته صحیح نبوده و بانک می بایست با توجه به اینکه سهم ایشان پرداخت شده از ملک فک رهانت نماید. که در صورت خودداری بانک میتوانید الزام او را از محاکم مطالبه نمایید.

فرزاد باحجب قدس

جناب آقای فرزاد باحجب قدس :

1- 98/12/15 هنوز نرسیده 2- قرارداد باید ملاحظه شود

کرم حسین یاری فیروزآباد

جناب آقای کرم حسین یاری فیروزآباد :

سلام بهتر است ابتدا دادخواست فک رهن و الزام به تنظیم سند مطرح کنید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
شما بدوا اظهارنامه ارسال دارید که مسولیتی متوجه شما نیست
اقدامی صورت نگیرد میتوانید دادخواست دهید