مشاوره حقوقی رایگان - ندادن سند و تنظیم سند

سلام بنده از شهرستان بم اومدم تهران. اقدام به خرید یک دستگاه مینی بوس کردم فروشنده اقدام به نوشتن مبایعه نامه دستی کرد. به گفته خودش شما برو فردا سند با وکالت میفرستم. پول کامل دریافت کرده .... 3میلیون از طریق کارت کارت به حساب شخصی. 36400. با دستگاه کارت خوان فردی دیگه به بهانه جمع کردن وسایل شخصی مبایعه نامه منو برداشته. الان فقط کارت بیمه ماشین دارم. سند به نام خودش نیست.. بحثم شده نمیتونم سند بدم یا به نام بزنم... ماشین بیار 20 میلیون بگیر بقیه ش تا تکلیف ماشین معلوم کنم گفتم بقیه پول چی میگه فعلا هیچی .. پول بگیر برو تا پول دستم بیاد.. صدای اقرارش درحین تماس ضبط کردم و جای و که قولنامه نوشتیم دوربین مداربسته داشت... متاسفانه شاهدین همکارن خودش هستن.. به خدا قسمتون میدم کمکم کنید .. توان مالی ندارم وکیل بگیرم

پاسخ ها :

کرم حسین یاری فیروزآباد

جناب آقای کرم حسین یاری فیروزآباد :

سلام به اتهام انتقال مال غیر و کلاهبرداری شکایت کنید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

باید حسب مورد شکایت و یا دادخواست بدهید لازم است سند شما بررسی شود

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

باید حسب مورد شکایت و یا دادخواست بدهید لازم است سند شما بررسی شود