مشاوره حقوقی رایگان - ضرب و جرح

فردی زده است پای پدر من راشکسته و پول بیمارستان آن را حساب کرده است وحالا رفته شکایت کرده که پول رامطالبه کند پ او خود میدانستنه که این کار را انجام داده است خودش با عقل بدون این که ما بهش بگیم رفته پول را ریخته به حساب والان شکایت کرده آیا ما میتوانیم ثابت کنیم ما در جریان نبودیم و او پولش رامیتواند مطالبه کند؟

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

سوال واضح نیست!! اینکه مطابق چه حکمی پول را به حساب ریخته؟ به حساب چه کسی ریخته؟ شکایت از چه باب بوده است؟!! بهتر است تماس بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلامی شاه می‌تواند پول خود را مطالبه کند

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اصولاً امکان‌پذیربه نمایندگی مراجعه کنید

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

در دادگاه دفاع‌کنید بابت هزینه بیمارستات بوده

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موضوعات چنینی دارای حساسیت فراوانی است که به آن سبب نیازمند برسی اوراق و مستندات و مدارک و نیز گفت و گوی متقابل می باشد لذا در صورتیکه تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید تا موارد لازم عرض شود .

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
اگر آن شخص پای پدر شما را شکسته است بنابراین مکلف به پرداخت هزینه‌های بیمارستان می‌باشد‌‌.

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

بلی قطعا وظیفه ایشان بوده است مگر خلافش ثابت شود

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

متوجه سوالتان نشدم اما اگر دلیل کافی دارید می‌توانید دادخواست مطالبه وجه دهید

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
میتوانید طرح شکایت نموده و دیه مربوطه را مطالبه نمایید البته باید اثبات نمایید که شکسته شدن پای پدر توسط متشاکی صورت گرفته است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

ایشان اگر مقصر بوده باید هزینه ها را پرداخت میکرده

علی تیرالوند یوسفی

جناب آقای علی تیرالوند یوسفی :

باسلام
جهت اطلاعات جزئی تر پرونده و دریافت مشاوره تخصصی و کارآمد لطفا تماس تلفنی برقرار بفرمائید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید شکوائیه ضرب و جرح عمدی و مطالبه دیه را مطرح نمایید و باید متهم محکوم گردد
و اگر جرم متهم در مراجع قضایی اثبات نگردد شما مکلف هستید که مبلغ پرداخت شده را مسترد نمایید