مشاوره حقوقی رایگان - معامله

باسلام.
بنده فروشنده ای را در اینترنت پیدا کرده و کالای مورد نظرم را از آن خریداری کردم.بدون اینکه ایشان را بشناسم.فقط توسط یک واسطه ایشان مورد تایید قرار گرفت.من پول کالا را برای آن واریز کرده ام اگر او جنس مورد نظر را ارسال نکند چه باید بکنم.نه فاکتور دارم و نه چیز دیگری.
باتشکر

پاسخ ها :

یک مشاور

با سلام
شما میتوانید با واریزی که به حساب ایشان واریز نمودید و همچنین توسط همون واسطه که به عنوان شاهد و مطلع است احضار شود برای اثبات دعوی و همچنین ادعاتون.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر شما در خرید اینترنتی خود بامشکل مواجه شدید وسایت طرف حساب شما جواب درستی نداد می توانید به پلیس فتا اعلام شکایت کنید

مرتضی عالی دایی احمدی

جناب آقای مرتضی عالی دایی احمدی:

سلام
در قانون تجارت الکترونیک و قانون حمایت از مصرف کنندگان به شدت از خریدارها اینترانتی حمایت شده و هر اقدامی خلاف منافع خریدار کالا یا خدمات اینترانتی جرم انگاری شده است و بهترین حق پیشبینی شده در این قانون تجارت الکترونیک حق استرداد است

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

با سلام و احترام
در صورت عدم اخذ کد رهگیری که سایت های معتبر بعد از فروش کالا ان را در اختیار مشتری می گذارند؛ و یا عدم دریافت مدارک مثبته فروشنده تنها راهکار مراجعه به دادگاه و اعلام شکایت از طریق پلیس فتا می باشد.